Nuffnang

SELAMAT TAHUN BARU 2009

>> Thursday, January 1, 2009

Apa nak tulis ye?xde idea laa..oh..terlupa pada semua blogger SELAMAT TAHUN BARU 2009, semua impian dan harapan yang terbaik buat korang semua.PASTI!. Buat teman2 "all the way with great wishes".

Buat apiz,adik,ekal(mat belia-sentiasa kontrol hemsen(memang hensem pun))wan,syafiq..kenal korang memang best la.

Apis-aku saspek kat ko!cita2 ko tinggi,mudah menolong kawan2 susah walaupun kadang2 diri sendiri dalam kesusahan. Aku senang ngan ko walau degil, keras hati, pendirian tetap(tetap ke?),boleh berbincang..bla..bla...(nak tau lebih tanya dia laaa)

Adik - nta...apa ye pasal si kembar ni?..hu..adik ader kembar kita org panggil abang tp x duk sini,nun di selatan malaysia. Dia ni lebih kurang mcm apis la..senang tolong orang, x berkira-ye ke?

ekal - ni sentiasa hensem. Banyak idea bernas.ambil berat pasal kawan2...x berkira sangat..tapi kadang2 cara bekerja masih perlu diperbaiki.

diorg bertiga ni expert dalam bidang IT..sorang pakar sofware, sorang pakar hardware..yang lg sorang cover kedua-dua..pendek kata selagi belum tutup mata..IT..IT..IT.

Wan - x brape mesra sangat..iyelah kurang bercakap..tapi mudah berkawan...biasalah jarang bercakap...

Syafiq - yang ni mesra alam, mudah besembang, bab muzik dia ni pandai. Keje kat damansara perdana. kedai menjual peralatan muzik..haaa sesaper yg nak mencari alatan muzik cari dia kat damansara perdana kedai "The Guitar"..cari la dia..nak tuisyen pasal perlalatn muzik pun cari dia. "fiq.. lepas ni kalau ramai datang kedai ko...habaq mai kat bos hang..aku nak komisen...heheh".

aku ngan apis ni...bisnes partner..tu yang kena jumpa..kami ader perform 1 company..buat seminar..pasal "life changing wardrobe". Adoi yaaa..terlupa kami ber-4 sebenarnya....sorang tu kitaorg panggil "doc"...yang sorang tu..abang poyo..iyelah..mmg poyo giler.."zari"..dlm ber-4 dia yg terpoyo...tp kita org happy ber-4. nak diciter...iyelah duk slalu jumpa..sama2 pakat nak buat seminar...maka tertubuh laaaa...jeng..jeng...jeng.... isutera.com 'life changing wardrobe'..
seminar kitaorg lebih kepada "mindscience"..kalau korang nak tau lebih lanjut pasal kursus ni...hubungi kami...sila emailkan..no.tel ke..nanti kita org reply balik. memang best la..aku dah dapat...dalam hidup ni sentiasa kena positif & hepi.. Opps..jom ke seminar kami dalm bulan 1 ni la...
"apa lagi yg citer haaa"terus hilang idea..si wahab kol..kacau tul la ko..dia minta jalan nak balik ke pangkal jalan..nak balik BP la tu..."ingat aku ni GPS ke"..lantak la..asal korang hepi..apa da hal...

Kami ber-4 tengah susun kerja utk runkan "isutera.com..life changing wardrobe ni"... masing ader part masing2.............................................................................................

xde idea langsung laaaaaa"tolong..tolong...".............nanti sambung la...

ta..ta..ta...

3 comments:

nurul aien January 2, 2009 at 12:16 AM  

abg man, cuba citer zaman muda2 abg man dlm blog.. :P

nurul aien January 2, 2009 at 12:19 AM  

gmbar nk macho jerk...(macho ker?) ihik3x..

wiseman1stopcentre January 2, 2009 at 1:49 AM  

hmmmmmm,zaman muda erk...hahahh.xde zaman muda..lahir2 terus besar..hahah. 'Macho'..mean "big mascular & stupid"(ni la maksud macho!...mana ader macho..tu gamber terdesak tu...xde gambar nak amik..pakai ar dulu...heheheh

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP