Nuffnang

Nak @ Tidak?..U want or not?

>> Friday, January 16, 2009

Aku terlalu cinta dia....

Ok...let's play a game...simple....(sonang jo). Mcam ni..( ni utk semua blogger yg masuk blog aku la...xde bayaran..free of charge!...)tapi yg korang akn dapat pasti! best punyo!.." adus..cepat laaaa,...sabar laaaa!...

Like this..start from the moment ur all read this, in 14 days time..every day always say "Thank you",( to everybody also not to forget ur self...kat semua org la)..always put forgiveness inside u and to other.ALWAYS!..and lastly gratitude to ur life around u(bersyukur la tu). Lepas 14 hari tolong ar info kat wiseman ye..pe yg korang semua rase@dapat@ pe2 je la.

tolong ye info.hheheh...( buat dengan ikhlas tau!...)

"THANK YOU...FORGIVENESS...GRATITUDE...ALWAYS! CONFIRM!

p/s: jangan percaya tapi try arr dulu!..try tanya kat suterablogger@karipap@isutera@daddy...


4 comments:

lupekanje January 16, 2009 at 1:57 PM  

say tq, sonang...forgiveness tu sikit payah...kener lawan dalam diri tu...gratitute, can be done, InsyaAllah..tpi lambat nk tgk kesannya..samada betul ke idak kita ada rasa gratitude tuh..

PJ selamba January 16, 2009 at 2:23 PM  

betui tu...nak forgive orang pun susah...apatah lagi nak apologize...tapi aku bukan macam tu la...haha...ok² jom cuba, tengok hasil minggu depan...

vidadarisakura January 16, 2009 at 8:10 PM  

THANK YOU...FORGIVENESS... GRATITUDE...
hee
kalu teda2 jadi apa2?cemana la?hee

LifeSaver January 17, 2009 at 7:13 PM  

I'm sorry (bak kata amir raja lawak) hik3

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP