Nuffnang

AWARD.....AWARD punya pasal.....

>> Saturday, January 17, 2009


1. Copy badge “2008 Cute’s 3logger Award” di atas untuk diletakkan di blog anda.
- adakah anda nampak apa yang saya letak di atas...kalau xnampak tolong aar check mata kat  Kedai Mata Ah Soon...(kat blakang umah KF laaa)

2. 
Tulis 10 perkara mngenai org yg bagi award nie
- Bean Moreno ni kacak...adelah sikit-sikit.. 
- Bean Moreno merupakan samseng tahap Chan Ho Nam...bukan...!!..tahap Chicken je...

- Bean Moreno mempunyai seorang tunang yang cantik..tunang je cantik..dia..haram!!...heheh
- Bean Moreno suke berkawan dengan gurl2 yang cantek...mmg pun tp nak tgk tunang dia mengamuk ke!!!!!
- Bean Moreno seorang skinhead 8 tahun dahulu...ye!.. dulu dia sesat...kini sudah kembali..
- Bean Moreno nak kahwin dah tahun ni...sesaper nak jadi wife  No-2..try la...nak mampus!!!
- Bean Moreno penyokong Liverpool...kena bagi kerakyatan..biar dia duk saner..huhuhu
- Bean Moreno suke dengar Lagu jiwang yang keras
- Bean Moreno suke tgk wayang...nak jaga hati tunang...
- Bean Moreno bakal menjadi jutawan komputer..PASTI!!! income dia min 30K maaa

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya

- Wiseman dah kahwin....wiseman ader 2 anak(girl & boy)
- Wiseman pasti ader Company consultant
- Wiseman pasti ader income min 50K
- Wiseman suka menolong kawan-kawan(suka berkawan sebenarnye..)
- Wiseman sedang belajar MindScience(metaphysic)...best giler...KF nak belajar x?..
- Wiseman slalu ngan Laptop...dah ibarat nyawa..heheh
- Wiseman masih belajar...setiap manusia akan sentiasa belajar walaupun ..." tu lubang kubur".....
- Wiseman tgh consult 1 penubuhan koperasi( dlm proses)...1 koperasi dah progress!...penah dengar KUASA!!...
- Wiseman mempunyai Isteri yang cantik....abang sayang kamu!!!!!(kalau dia buka aar)heheh
- Wiseman mempunyai kawan-kawan yg susah..susah..senang..korang ader x?..
 
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda

  1. Khalifah feDi- yang pasti kena dulu...Panglima Jeneral  ni..heheheh
  2.  akudiadanchenta
  3. AYie_hELeNA
  4. bunga-rose
  5. suterablogger
  6. Karipap
  7. misswawa
  8. cikian
  9. PJ SELAMBA
  10. Life Saver 
Kenapakah gerangan korang memulakan semua ni...kan dah susahkan aku...nak mengenakan korang semua....aahh..lantak korang aar!...Semoga kita semua sentiasa bergembira k... KF dah ader kat Pink LAdy ke....menurut sumber2 perisik..bukan ke skarang dia ader kat Genting Gaza....tgh usaha meracun tentera  zionis..heheh



12 comments:

aH Lian~ January 17, 2009 at 4:04 PM  

oit, uncle wiseman
kita nyer nama naper ader tu...
cehs x 18 = 18 cehs!

wiseman1stopcentre January 17, 2009 at 4:36 PM  

ala..
terasa tua laks bila org panggil uncle...buatkan je...cikian oiiii.
always be happy...

SyrupusSimplex January 17, 2009 at 4:38 PM  

ait..kita bagi dia dulu..nama kita tu patut takleh ada sana..
haha
mengelat..

SyrupusSimplex January 17, 2009 at 4:40 PM  

takpe la panggil uncle..
mcm uncle seeker's tu..

eddie dewanaga January 17, 2009 at 5:51 PM  

dari segi seniority, chicken lebih berhak menguasai ketua cawangan berbanding chan ho nam, cuma ho nam lebih berakal dan chicken penuh dgn nafsu...

dari segi keberanian, brader2 diorang yg mati setiap episod lebih berani dari mereka berdua.

LifeSaver January 17, 2009 at 7:21 PM  

oh no!!!!!how come my name include in dis entry..adakah aku diminati oleh encik wiseman??hahaha~

en wiseman..sy telah di tag 2x!!!mau bunuh kamu~ dush2!!hik3

wiseman1stopcentre January 17, 2009 at 8:31 PM  

heheheh
ye ke?x tau laks...tu la bean morena jgn nak meng tag...x tau nak tag saper?....tag je lah life saver!..
huhuhu

Zahari Ismail January 18, 2009 at 8:50 PM  

i love ah lian kerana mengakibatkan man dah tua uncle!...huhahuhaaa...

PJ selamba January 20, 2009 at 5:06 AM  

haha...aku jugak diminati encik wiseman...bangga siot...haha

KhaLifah feDi January 20, 2009 at 4:15 PM  

emm incik wiseman adekah kf nie glamor dimatae ko emm (ni aku tgh pk).........

cm ner ko tahu kf mmg minta giler dgn mende pelik nie ekceli forex and seminar2 nie????????

KhaLifah feDi January 20, 2009 at 4:19 PM  

emm incik wisemna ti kf letak kat blog kf award nie ok..emm tq2 very much ok..

Blackhoney January 21, 2009 at 2:42 PM  

award ni sbnrnye untuk ape eh

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP