Nuffnang

Lama siot...

>> Tuesday, February 16, 2010

Lama betul x merapu-rapu kat dlm blog ni....(korang rase wise ni merapu ke?)...terpulanglah...
wise nak share je aper yang patut......aper yg korang rase patut?...cuba korang pikir2kan!...

Si karipap dah lama x ke alam maya ni...tengah mencari kesesuaian tu...(lagipun tengah tunggu laptop baru...heheheh....

erm...erm..aper nak mengarut ni......mcm nilah..dalam idup korang sehari-hari bermula hari ini...sampe bila2 laa...ari-ari korang sentiasa bersangka baik kat orang-orang sekeliling...x kiralah...(buat ajelah..tp mesti ikhlas la...)sentiasa berterima kasih kat semua orang....x kiralah....sentiasa memaafkan...(buat aje...) dan paling penting cuba2lah bersyukur kat idup ni...jangan asyik merungut je...( cubalah bersyukur...!)...

korang jadikan amalan setiap ari...nanti korang tengok & rasa aper perubahan yang berlaku...

3 comments:

Baby HeL February 16, 2010 at 7:12 PM  

apa malas2 neh?babap kang..haipp

BeaN MorENo February 16, 2010 at 8:06 PM  

ada modem pun xnak update huh!!!

wiseman February 17, 2010 at 12:37 AM  

hahah...
baby hel:nak babap..?huhuh
bean:tuntutan keje...heheh

  © Blogger templates Sunset by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP